Ekipa

Spoznajte nas

Ekipo podjetja IPM komunikacije sestavljamo mladi, a izkušeni posamezniki, ki nas poleg pestrega nabora znanj z različnih področij digitalnega komuniciranja druži želja po razvoju, napredku in rasti. Pri svojem delu se osredotočamo na oblikovanje celovitih, strateško oblikovanih rešitev na področju komuniciranja. Naša strast so zgodbe mikro, majhnih in srednje velikih podjetij. Zgodbe ljudi. Takih, ki verjamejo v svoje delo prav toliko kot mi.

Ana Pisar Čivčić

Direktorica

Ana je magistra tržnega komuniciranja in strokovnjakinja za digitalni marketing. Pri snovanju in vodenju najrazličnejših komunikacijskih aktivnosti ima že 10 let izkušenj. Je tudi diplomantka LSPR (Londonska šola za odnose z javnostmi) ter Menedžerka za digitalno poslovanje (Akademija Netfork). Motivirajo jo projekti, ki s strateškim pristopom vstopajo na področje (digitalnega) komuniciranja, nenehno spreminjajoče se okolje družbenih omrežij, zelo rada pa se umika tudi na področje tekstopisja.

       

Nina Finžgar

Direktorica (na materinskem in starševskem dopustu)

Nina je ustanoviteljica podjetja M komunikacije, ki se je leta 2020 pridružilo IPM Skupini. Na področju komuniciranja deluje že več kot 10 let, v zadnjem letu pa se je specializirala za strateško oblikovanje celostnih digitalnih marketinških pristopov in rešitev. Poleg strateških izzivov se najraje sooča s kreativnimi in vsebinskimi projekti na področju tekstopisja, odlično pa se znajde tudi pri snovanju video projektov.

       

Jana Bedenik

Višja svetovalka za marketing

Jana je magistra tržnega komuniciranja in entuziastka na področju digitalnega marketinga. S fokusom na vsebinskem marketingu ji snovanje kampanij predstavlja nenehne priložnosti in izzive. Med svojimi večletnimi izkušnjami znotraj številnih področjih marketinga najraje izpostavi uspešne zgodbe družbenih medijev in organizacije dogodkov. S pozitivnim in motiviranim pristopom, predanostjo svojemu delu ter z željo po kreiranju uspešnih zgodb, predstavlja dodano vrednost naši ekipi.

       

Lea Plut

Mlajša svetovalka

Lea večino časa preživi na družbenih omrežjih, predvsem zaradi dela (pa tudi drugače). Že več let vodi in upravlja različne profile na različnih kanalih ter vodi digitalne oglaševalske kampanje. Poleg tega se rada loti novih projektov in izzivov, saj se odlično znajde na vseh področjih. Tako se lahko nanjo zanesemo pri najrazličnejših nalogah s področja komuniciranja in zaradi tega se pogosto pošalimo, da je naš “multipraktik”.

       

Blaž Ožbolt

Vodja IT

Blaž se že od svojih dijaških let ukvarja z razvijanjem najrazličnejših spletnih produktov. Svojo pot v IPM komunikacijah je pričel že kot študent, sedaj pa z nami snuje projekte kot redno zaposlen sodelavec. Skupaj smo uspešno zaključili že številne projekte, s katerimi je pridobil dragocene izkušnje pri sami izdelavi spletnih mest. Svoje znanje redno nadgrajuje tudi na področju SEO in hitrostne optimizacije spletnih produktov.

       

Kristjan Kos

Mlajši svetovalec

Kristjan je entuziast na področju digitalizacije in ljubitelj digitalnih projektov, pri čemer v podjetju IPM komunikacije skrbi predvsem za vodenje projektov na področju spletnih rešitev. Pri svojem delu se odlično sooča s prepoznavanjem potreb naročnikov in svetovanjem, ki naročnike na koncu pripelje do učinkovitega spletnega mesta.

Zoran Dramićanin

Vodja strateškega poslovnega razvoja

Zoran s svojim znanjem in z dolgoletnimi izkušnjami skrbi za strateški razvoj podjetja. Z večletno prakso na področju medijev in marketinških agencij priskoči na pomoč pri projektih, ki vključujejo zakup oglasnega prostora na vseh medijskih kanalih. S svojimi izjemnimi pogajalskimi sposobnostmi in pristopi naročnikom vedno zagotovi najboljše cene.

       

Jakob Jež

Svetovalec

Jakob že vrsto let nabira izkušnje s področja trženja, prodaje, razvoja poslovnih procesov, digitalizacije in marketinga. S širokim naborom različnih znanj, izkušenj in kompetenc skrbi za pripravo poslovnih modelov in rešitev za naše naročnike. S kreativnim pristopom k reševanju izzivov Jakob vedno poskrbi, da bo vaše podjetje prišlo do najboljše možne rešitve.